jose guilherme lembi ferreira alves

DCA - DEPARTAMENTO DE CIÊNCIA DOS ALIMENTOS

Produção Intelectual

Artigos (25)

  • 2019, , Medium components screening for l (+) - lactic acid production by lactobacillus rhamnosus atcc 9595 using a plackett-burman design / Triagem de componentes do meio de fermentação para a produção de ácido lático por lactobacillus rhamnosus atcc 9595 usando delineamento plackett-burman, ISSN: 25258761
  • 2018, , HIGHLY EFFICIENT PRODUCTION OF L(+)-LACTIC ACID USING MEDIUM WITH POTATO, CORN STEEP LIQUOR AND CALCIUM CARBONATE BY Lactobacillus rhamnosus ATCC 9595, ISSN: 01046632
  • 2018, , Linalool, citral, eugenol and thymol: control of planktonic and sessile cells of Shigella flexneri, ISSN: 21910855
  • 2017, , Stability and functionality of synbiotic soy food during shelf-life, ISSN: 17564646
  • 2017, , Inoculum concentration and inoculation time for propionic acid production from whey using mixed culture Lactobacillus helveticus and Propionibacterium freudenreichii PS-1, ISSN: 18062563
  • 2016, , Vodka production from potato ( Solanum tuberosum L. ) using three Saccharomyces cerevisiae isolates, ISSN: 00469750
  • 2016, , Vodka production from potato ( Solanum tuberosum L. ) using three Saccharomyces cerevisiae isolates, ISSN: 00469750
  • 2016, , Vodka production from potato ( Solanum tuberosum L. ) using three Saccharomyces cerevisiae isolates, ISSN: 00469750
  • 2015, , ESTUDO DA QUALIDADE MICROBIOLÓGICA E FISICO-QUÍMICA DE SORVETES ELABORADOS ARTESANALMENTE, ISSN: 01019171
  • 2015, , MONTAGEM E AVALIAÇÃO DA EFICIÊNCIA DE UM SISTEMA DE DESTILAÇÃO PRA PRODUÇÃO DE ÁLCOOL COMBUSTÍVEL HIDRATADO, ISSN: 01019171
  • 2015, , Microencapsulation of Swiss cheese bioaroma by spray-drying: Process optimization and characterization of particles, ISSN: 00325910
  • 2015, , AVALIAÇÃO DE DIFERENTES PROCESSOS DE ENVELHECIMENTO DE LICOR DE CAFÉ, ISSN: 01019171
  • 2014, , Optimisation of vacuum pulse osmotic dehydration of blanched pumpkin, ISSN: 09505423
  • 2014, , The Optimization of <i>Aspergillus</i> sp. GM4 Tannase Production under Submerged Fermentation, ISSN: 21653402
  • 2013, , Optimization of alkaline pretreatment of coffee pulp for production of bioethanol, ISSN: 87567938
  • 2013, , Physico-chemical and sensorial evaluation of sugarcane spirits produced using distillation residue, ISSN: 15168913
  • 2013, , USE OF DIFFERENT EXTRACTS OF COFFEE PULP FOR THE PRODUCTION OF BIOETHANOL, ISSN: 02732289
  • 2011, , Using the residue of spirit production and bio-ethanol for protein production, ISSN: 02756196
  • 2011, , Sugarcane bagasse drying in a cyclone: Influence of device, ISSN: 07373937
  • 2009, , Parâmetros cinéticos de linhagens de levedura isoladas de alambiques mineiros, ISSN: 14137054
  • 2009, , Desenvolvimento, avaliação qualitativa, rendimento e custo de produção de aguardente de goiaba, ISSN: 15177645
  • 2008, , Aqueous Two-Phase Systems of Poly(ethylene glycol) and Sodium Citrate: Experimental Results and Modeling, ISSN: 00219568
  • 2000, , Partitioning of whey proteins, bovine serum albumin and porcine insulin in aqueous two-phase systems, ISSN: 03784347
  • 2000, , Kinematic viscosities of poly(ethylene glycols), ISSN: 00219568
  • 1993, , Ação do fubá e da farinha de soja sobre a evolução da fermentação alcoólica em Saccharomyces cerevisiae, ISSN: 01021214

Orientações de Pós-Graduação (0)

  • Mestrado, FABIO RODRIGUES PEREIRA, 07/2022 - , Concluída em 07/2023
  • Mestrado, THIAGO ALMEIDA MARTINS MARQUES, 02/2022 - , Orientação em Andamento
  • Mestrado, LEONARDO ANTÔNIO ALVES PIMENTA, 02/2022 - , Orientação em Andamento

SIGAA | DGTI - Diretoria de Gestão de Tecnologia da Informação - Contatos (abre nova janela): https://ufla.br/contato | © UFLA | appserver1.srv1inst1 - v4.0.295.56
Acesse as notas de versão para ver como a equipe da DGTI vem trabalhando para melhorar o SIGAA. 24/10/2024 07:33